Sintrol

Sintrol – mittaamisen johtava asiantuntija

Sintrol tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa palvelua ja asiantuntemusta sekä maailman parhaiden valmistajien mittauslaitteet ja analysaattorit. Suomalaisen Sintrolin asiantuntemus kattaa teollisuuden mittaamisen koko kentän. Sintrol tietää, miten mittaaminen nostaa yrityksen tuottavuutta ja osaa tarjota parhaan ratkaisun.

Sintrol toimittaa elinkaaripalveluita ja ratkaisuja analysoinnin, prosessimittauksen, automaation, poltonohjauksen, laadunvarmistuksen, tarkastuksen, NDT:n ja pölynmittauksen tarpeisiin.

Asiakkaina Sintrolilla on merkittävimmät teollisuus- ja konepajayritykset. Arvostettujen tuotemerkkien ja järjestelmien toimittajaan luotetaan. Sintrolin suhteet päämiehiin ovat vuosikymmenten mittaisia, sillä laitevalmistajat arvostavat alan vahvaa osaajaa.

Pitkät asiakassuhteet ovat tuloksellisen yhteistyön perusta. Laite- ja järjestelmäratkaisut ja -valinnat syntyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa perinpohjaisten selvitysten tuloksena. Sintrol tarjoaa asiakkailleen laitteiden ja järjestelmien asennuksen, käyttökoulutuksen, etätuen ja huollon palvelut. Yritys tukee asiakasta prosessinhallinnassa laitteen koko elinkaaren ajan.

Sintrolin edelläkävijyyttä todistaa myös oma tuotekehitys. Sintrolin kehittämät innovatiiviset pölymittarit ja pölymittarijärjestelmät ovat alansa teknisiä edelläkävijöitä koko maailmassa. Sintrolin hiukkaspitoisuusmittareita myydään maailmanlaajuisesti eri teollisuuden kohteisiin.

Sintrol Oy toimii Helsingissä, Oulussa, Lappeenrannassa, Delhissä ja Pekingissä. Tytäryhtiöt sijaitsevat Venäjällä ja Ukrainassa. Henkilöstön määrä on n. 60 henkilöä ja liikevaihto noin 15 M euroa.