Tuoteryhmät

Safety

Sintrol Safety -tuotevalikoimasta löytyy markkinoiden laajin ATEX-laitesäädökset täyttävä turvatuotevalikoima kaasu- ja pölyräjähdysten ja -tulipalojen havainnointiin, estämiseen, niiltä suojautumiseen sekä räjähdysten vaikutusten vähentämiseen erityisesti prosessiteollisuuden laitoksissa. Safety -konseptimme takaa parhaan mahdollisen tuotannon keskeyttämättömän toiminnan sekä riskin käydessä toteen, palon hyvin nopean havaitsemisen sekä minimoi siitä aiheutuvat vahingot.

Sintrolin asiantuntijat  auttavat  valitsemaan laajasta tuotevalikoimastamme oikeat laitteet ja vastaavat niiden toiminnasta tarvittaessa laitteen koko elinkaaren ajan käyttöönotosta alkaen.

 

Kaasuhälyttimet

Mahdollisia prosessialueella esiintyviä kaasuvuotoja valvotaan kiinteillä kaasuhälyttimillä. Kannettavilla kaasuhälyttimillä puolestaan turvataan työntekijöiden liikkuminen prosessialueilla, joilla voi esiintyä myrkyllisiä kaasuja. Tarjoamme laitteet ja ratkaisut kaasujenvalvontaan eri teollisuuden aloille. Kauttamme myös käyttöönotto-, huolto- ja koulutuspalvelut kaasuhälytinlaitteillemme.

Lue lisää

Murtokalvot

Sintrolin edustamien Brilex ja StuvEx tuotemerkkien ATEX sertifioidut murtokalvot ovat yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu suojata ATEX luokitellut prosessilaitteet syntyvien pöly- ja kaasuräjähdysten vaikutuksia vastaan. 

Lue lisää

Prosessisuojaus

Sintrol Safety tuotevalikoimasta löytyvät prosessinsuojaus järjestelmät ja laitteet, joiden avulla voidaan ennakoida alkavat kytöpalot, maadoitusviat sekä estää pöly- ja kaasuräjähdyksiä leviämästä ja aiheuttamasta lisävahinkoja laitteille ja henkilöstölle.

Lue lisää

Räjähdysten tukahduttaminen

Pöly- ja kaasuräjähdysten vaikutusten minimoiminen on tärkeää laitoksen henkilökunnan ja laitteiden suojelemiseksi. Sintrolin edustama StuvEX tuotemerkki tarjoaa erittäin taloudellisia vaihtoehtoja tilanteisiin, jossa perinteistä murtokalvoa ei voida käyttää. Järjestelmät sopivat vaativiin tai tarkasti valvottuihin olosuhteisiin, kuten elintarviketeollisuuden sovelluksiin sekä korkean paineen ja lämpötilan prosesseihin.

Lue lisää