Kysy lisätietoja tuotteesta
 1. Nimi(*)
  Pakollinen tieto!
 2. Yritys
  Invalid Input
 3. Puhelin
  Pakollinen tieto!
 4. Sähköposti(*)
  Pakollinen tieto!
 5. Viesti(*)
  Pakollinen tieto!
 6. (*)
  Invalid Input
« Takaisin tuotelistaukseen
Logo Identec Solutions

EVS 134 viivakoodilukija

EVS 134 on luotettava viivakoodilukija vaikeisiin olosuhteisiin ja pitkille etäisyyksille.

Liikuteltava lukija asennetaan trukkiin, josta sitä voidaan yksinkertaisesti ja helposti ohjailla "joy-stickillä". Lukijalla on erittäin hyvät lukuominaisuudet kuten EVS128 lukijalla. Lukuetäisyys on jopa 6 metriin asti.

Sveitsiläis-saksalainen Identec Solutions on kehittänyt erikoisesti paperiteollisuuden tarpeisiin, mutta soveltuviksi kaikkille teollisuuden aloille, CCD- tekniikkaan perustuvat viivakoodikamerajärjestelmät. Järjestelmät soveltuvat käytettäviksi kiinteissä asennuksissa tuotantolijoilla tai kuljetusvälineissä, kuten trukeissa.

Identec Solutions on maailman johtava Joystisk-ohjattavan trukkikamerajärjestelmän toimittaja. Saattomuisti tekniikassa yritys on ollut johtava valmistaja jo pitkään. Laitteita sovelletaan konttien, ajoneuvojen ja muun kuljetuskaluston tunnistamiseen, mutta myös tambuurien paperitehtailla tunnistus on yksi Identec Solutionsin sovellusalueista. Sen valikoimasta löytyvät niin mikroaaltotaajuiset- kuin induktiivisetkin mallit, koteloituna erilaisia käyttötarkoituksia varten. Uusimmissa järjestelmissä voidaan useita kohteita tunnistaa laajan alueen sisällä ja saada esimerkiksi lämpötila- ja sijaintitietoja varastoiduista kohteista tai supermarketin kylmäaltaista. Identec Solutionsilla on jo vuosia ollut ohjelmassa ns. "Paper Tag" jota käytetään pääasissa painotaloissa paperirullien tunnistamiseen.

Mikko Londen

Ryhmäpäällikkö - Analysaattorit ja Safety

 • 09 5617 3677
 • 044 526 5297
Jätä soittopyyntö