Tuoteryhmät

NDT

Olemme NDT-toiminnan kokenein asiantuntija Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluvat maamme suurimmat ja merkittävimmät metallialan yritykset sekä tarkastuslaitokset. Laaja ja pitkäaikainen kokemus, maailman johtavat laitetoimittajat sekä asiakkaiden tarpeiden ja vaatimuksien tunteminen varmistavat, että pystymme vastaamaan kattavasti asiakaskuntamme kaikkiin tarpeisiin ja odotuksiin.

 

ET -pyörrevirtatarkastus

Monipuoliset pyörrevirtalaitteet ainettarikkomattomaan tarkastukseen, esimerkiksi pintavirheiden havaitsemiseen, pinnoitteen paksuusmittaukseen tai hitsaussaumojen tarkastukseen.

Lue lisää

Kovuusmittaus

Helppokäyttöiset PROCEQ kovuusmittarit mittaavat kätevästi hankalissakin kohteissa ja soveltuvat käytettäväksi myös suurten, raskaiden tai jo asennettujen kappaleiden kovuuden mittaamiseen ja materiaalin valinta- ja hyväksyntätestaamiseen. Kovuusmittarin yleisiä käyttökohteita ovat mm. metallien tuotanto ja jalostus, ajoneuvoteollisuus, koneistus, voimalat, öljyteollisuus, ilmailu, telakat, rakentaminen, testaus ja laboratoriot.

Lue lisää

MT -magneettijauhetarkastus

Bycotest tarkastuskemikaalit soveltuvat erilaisten komponenttien ja rakenteiden pintavirheiden havainnointiin.  Pienimmätkin halkeamat ja viat pystytään havaitsemaan rikkomatta tarkastettavia rakenteita. Tuotevalikoimasta löydät myös kestävät magnetointilaitteet.

Lue lisää

PT -tunkeumanestetarkastus

Bycotest tarkastuskemikaalit soveltuvat erilaisten komponenttien ja rakenteiden pintavirheiden havainnointiin.  Pienimmätkin halkeamat ja viat pystytään havaitsemaan rikkomatta tarkastettavia rakenteita. Tunkeumanesteet soveltuvat useimpiin tarkastettaviin kohteisiin.

Lue lisää

RT -radiografinen tarkastus

Radiografisen tarkastuksen tuotevalikoimasta löydät teollisuusröntgenlaitteet, röntgenfilmien katselulaitteet, röntgenfilmit, kehityskemikaalit sekä digitaalisen radiografian laitteet. Myös teollisuussovelluksiin soveltuvat tietokonetomografian laitteistot löytyvät valikoimistamme.

Lue lisää

UT -ultraäänitarkastus

Valikoimistamme löytyvät digitaaliset ja vaiheistetut ultraäänilaitteet NDT-tarkastuksiin. Löydät täältä myös ultraääniluotaimet, skannerit ultraäänitarkastukseen, sekä paksuusmittarit monipuoliseen käyttöön.

Lue lisää

UV-valaisimet

Labino UV-valaisimet ovat erittäin tehokkaita ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita tarkastajille. Valikoimasta löytyvät UV-tarkastusvalaisimet, valkoisen valon tarkastusvalaisimet, UV-valon mittarit ja valkoisen valon mittarit.

Lue lisää

VT -visuaalinentarkastus

Olympuksen helppokäyttöiset ja ketterät videoendoskoopit soveltuvat käytettäväksi suihkumoottoreiden ja muiden moottoreiden, putkistojen, pumppujen, vaihteistojen, laakereiden ja muiden hankalasti tavoitettavien kohteiden kunnon tarkastukseen ja huoltoon. Olympuksen videoendoskooppien valikoimasta löytyy niin edullisia malleja kuin myös monipuolisilla toiminnoilla varustettuja endoskooppeja.

Lue lisää