Tuoteryhmät

Materiaali- ja alkuaineanalysointi

Tuoteryhmästä löytyvät analyyttiset laitteistot alkuaineanalyysien suorittamiseen ja materiaalitutkimukseen. Valikoima sisältää erityyppisiä laitteita teollisuuden automatisoiduista laitteista laboratoriolaitteisiin. Laitteet soveltuvat raskaan teollisuuden, kemianteollisuuden, lääketeollisuuden, biotieteiden ja tutkimuslaitosten tarpeisiin.

Tutustu laitteisiimme ja kysy lisää Sintrol Oy:n asiantuntijoilta. Etsimme yhdessä ratkaisun, joka nopeuttaa työskentelyä ja vastaa kohteesi käyttötarpeita.

 

CS/ONH-analysaattorit

CS-analysaattori G4 ICARUS soveltuu erinomaisesti nopeaan ja tarkkaan hiilen ja rikin samanaikaiseen määritykseen kiinteistä materiaaleista. Pitkälle kehitetty ONH-analysaattori G8 GALILEO määrittää hapen, typen ja vedyn kantokaasumenetelmällä myöskin kiinteistä näytteistä. 

Lue lisää

OES-analysaattorit

Korkealuokkaiset kipinäspektrometrit mahdollistavat metallianalyysit kaikissa metalliteollisuuden prosessivaiheissa metallien tuotannosta käsittelyyn ja kierrätykseen. Laatu on taattu haasteesta ja analyyttisestä tehtävästä riippumatta. Siirrettävät spektrometrit soveltuvat loistavasti metallien lajitteluun, seoksen määritykseen, materiaalin tunnistamiseen (PMI), sekä analysointiin. 

Lue lisää

Partikkelikoko

Tutkimukseen ja tuotekehitykseen, laadunvarmistukseen sekä tuotantoon ja valmistukseen soveltuvilla partikkelikokoanalysaattoreilla voidaan luotettavasti suorittaa partikkelikokoanalyysi vesiliuoksille, orgaanisille liuottimille, muille nesteille ja kuiville jauheille.

Lue lisää